Carotenoid Complex

Studie om Carotenoid Complex:

Denna undersökning var avsedd att vetenskapligt dokumentera att karotenoidhalten i blodet kan höjas med hjälp av Carotenoid Complex.


Deltagare i Undersökningen: De elva frivilliga män och kvinnor som deltog i undersökningen var mellan 22 och 52 år gamla, hade inga kroniska sjukdomar, tog ingen medicin, rökte inte och vägde enligt idealvikten för respektive kroppsstorlek. Under sex veckors tid åt deltagarna en kost av naturliga födoämnen, uteslutande alla karotenoidrika födoämnen. De första två veckorna betraktades som "nedgångsperioden". Under de sista fyra veckorna av 
undersökningen ("tilläggsperioden"), tog alla deltagarna sex (6) Carotenoid Complex kapslar varje dag, till måltider som inte innehöll några karotenoidrika födoämnen. För att inte några näringsbrister skulle uppstå tog varje deltagare 200 mg C-vitamin, 275 IU E-vitamin och två Formula IV kapslar.

Blodprov: Blodprov togs från varje deltagare vid början av undersökningsperioden (för att fastställa  "ursprungsvärdet"), återigen efter två veckor med låg karotenoidnivå i dieten (nedgångsperioden) och varje

vecka under tilläggsperioden. Alla blodprov analyserades av ett fristående laboratorium.

Mätning av Karotenoidhalt. Betakaroten, alfakaroten och lycopene används som indikatorer på karotenoidhalten i

blodet av två anledningar:

1) dessa näringsämnen är de vanligast förekommande i vår kost och

2) metoden för att fastställa blodets halt av dessa karotenoider är säker och tillförlitlig.


Resultat

Nedanstående diagram visar halten av karotenoider i blodet enligt mätningar i undersökningen.

Halten av alla tre karotenoiderna föll snabbt och märkbart under de första två veckornas nedgångsperiod.

Efter endast en veckas tillägg återgick halterna av alfakaroten och betakaroten till sina ursprungliga värden.

 Alfa- och betakarotenhalterna fortsatte att öka genom hela tilläggsperioden, för att slutligen nå en nivå som

var dubbelt så hög som ursprungsvärdena.

Lycopenehalterna fortsatte att falla under den första veckan av tillförselperioden och steg sedan något.

ANMÄRKNING: Detta resultat var inte oväntat eftersom man vet att lycopenehalterna i blodet reagerar långsammare på förändrade halter av lycopene i kosten.

Det faktum att uppmätta halter av karotenoider i blodet ökade väsentligt efter tillägg visar att karotenoiderna i

Carotenoid Complex absorberas och assimileras ungefär som karotenoider som förekommer naturligt i hel frukt och grönsaker. Eftersom vi vet att normalkonsumtionen av frukt och grönsaker ligger långt under rekommenderade nivåer, visar denna undersökning att Carotenoid Complex är ett värdefullt bidrag till uppfyllandet  av dessa höga krav. 


Mer om tidskriften Home Business Connection

I länklistan finns länken till januarinumret 2007 som de tillägnade GNLD. Följ länken och läs den digitala utgåvan som är på engelska. För dig som har svårt med engelskan kommer lite information här, men jag planerar att skriva mera på sikt. Deras hemsida är www.homebusinessconnection.com och tidningen trycks i USA. Januarinumret tillägnas GNLD, där de för första gången valt att uppmärksamma just oss som direktförsäljningsföretag, vilket är helt otroligt! Tidningen riktar sig till människor som intressar sig för en hemmabaserad verksamhet.

sid 4 Citerar följande från chefredaktören Briey Orth  "Jag får dagligen höra häpnadsväckande berättelser om vad människor har uppnått med sina hemmabaserade företag. Deras historier om framgång är påminnelser om att mål kan uppnås med beslutsamhet. Men de uppvisar också ett gemensamt drag: makten att BESTÄMMA SJÄLV."

"Empowerment -makt att bestämma själv- är nyckeln till framgång även när det gäller direktförsäljning"

"I denna speciella utgåva av Home Business Connection, har vi valt att uppmärksamma ett direktförsäljningsföretag som under nästan 50 år har ägnat sig åt att få människor att tro på sig själva. När vi tittade på GNLD International, visade det sig at alla aspekter i företaget - från produkter till ledning och återförsäljare - har en bakgrund i det positiva inflytande som företagets grundare Jerry Brassfield haft"

"När jag pratade med GNLD:s återförsäljare, vilka var överväldigade av uppskattning, hörde jag samma sak om och om igen: deras framgångar beror på att GNLD är mer än ett företag, det är möjligheten att ha någon som tror på en och förser en med de verktyg man behöver för att uppnå sina mål."

sid 16-20 Uppbackat av vetenskap "Sedan företaget startade 1958 har GNLD följt en filosofi som sätter noggrann forskning och naturen som grund i centrum"
"Under nästan 50 år har GNLD välkomat naturens koppling till vår hälsa och varit ledande gällande forskning för att förse konsumenter över hela världen med säkra produkter. Från LDC, ett rengöringsmedel för hemmet, så naturligt att det kan användas på djur som blivit utsatta för oljespill, till Carotenoid Complex, ett antioxidant-kosttillskott som hjälper till att skydda cellerna från gifter och fria radikaler, samt den noggranna tillverkningsprocess som används för samtliga produkter, bygger företaget på vetenskap med naturen som grund."

"Acceptansen inom den vetenskapliga världen är enorm säjer Roget Uys GNLD:s CEO. Vi är kanske det enda direktförsäljningsföretaget i världen som sedan länge haft ett samarbete med organisationer som New York Academy of  Sciences och Stanford Heatlh Library och med forskare från USDA och CDS, och publikationer som American Journal of Clinical Nutrion ... och listan kan göras ännu längre."
"Vi har alltid legat långt fram gällande forskning, säjer John Miller, Vice President of Science and Technology på GNLD. och vi har försökt att leda marknaden till dessa positioner vad gäller allmänhetens medvetenhet."

"GNLD:s Scientific Advisory Board (SAB) grundades för 30 år sedan av den erkända toxikologen Dr. Arthur Furst och är nu känt världen över för sina spjutspetsforskare och sin personal"


Kategori: Viktminskning, blodsockerkontroll

I denna kategorin kan du göra inlägg vad gäller de positiva effekter du märkt av GNLD:s viktminskningsprogram GR2 Control eller har frågor och synpunkter om GI värde. Kvalitetsskillnader. mm

Hälsningar Carina

Kategori: KROPPS & HUDVÅRD

I denna kategorin kan du göra inlägg vad gäller de positiva effekter du märkt av GNLD:s Hud -& Kroppsvårdsprodukter, eller frågor och synpunkter om dessa. Kvalitetsskillnader. mm

Hälsningar Carina

Kategori: RENGÖRINGSPRODUKTER

I denna kategorin kan du göra inlägg vad gäller de positiva effekter du märkt av GNLD:s Rengöringsprodukter, eller frågor och synpunkter om dessa. Kvalitetsskillnader. mm

Hälsningar Carina

Kategori : KOSTTILLSKOTT & HÄLSA

Vilka positiva erfarenheter har du när det gäller din hälsa?
I denna kategorin kan du göra inlägg vad gäller de positiva effekter du märkt av GNLD:s kosttillskott, eller frågor och synpunkter om Vitaminer och Mineraler, Fettsyror, GI värde. Kvalitetsskillnader. mm

Hälsningar Carina

Välkommen till min nya blogg!

Ja nu så är det äntligen gjort! Lagom till semestern är bloggen registrerad. Det är för att alla vänner/kollegor i GNLD (ja förresten alla andra också som har frågor eller värdefulla synpunkter att delge oss andra) ska ha ett Forum där man enkelt kan skriva inlägg.

Med GNLD som samarbetspartner kan du vid sidan av ditt ordinarie arbete (fungerar lika bra om du inte har ett arbete av någon anledning) ha en verksamhet som är både positiv och ger extra pengar. Att utan ekonomisk risk starta en verksamhet på deltid där du du själv bestämmer när och var du vill jobba och hur mycket pengar du vill tjäna. Att ha en möljighet att på sikt äga sin egen tid och vara sin egen chef.

Så underbart att ha så många positiva kollegor och samarbetspartner!

GNLD:s marknadsföringssystem fungerar över hela världen och innebär att du aldrig är ensam utan är med i ett team där du får den hjälp, utbildning och stöd du behöver. Hör av dig till min mailadress [email protected] om du vill ha mer information eller vill vara med i vårt härliga team.

Välkommen in och läs vad som blir skrivet!

Hälsningar Carina

RSS 2.0