Inbjudan & info om John Miller aug -07

Välkommen till en föreläsning med John Miller
Vice President of Science and Technology, GNLD International

Mr. Miller som ursprungligen var elektronikingenjör från Silicon Valley i Kalifornien, har erfarenhet inom produktvetenskap och teknologi som går tillbaka ända till 1966. Efter en kort karriär vid National Aeronautics and Space Administration (NASA), Moffet Field i Kalifornien, bytte han karriär och gick över till produktframställning. Hans erfarenhet har fört honom till hans nuvarande befattning som International Vice President of Science, Technology och Marketing, som omfattar tillverkning och administration, inhemsk och internationell produktutveckling samt internationell forskning och marknadsföring för GNLD International.

Under sin över 30 år långa karriär har Mr. Miller forskat i, ut vecklat och marknadsfört mer än 500 produkter i över 50 länder. Som medlem i SAB, har Mr. Miller ett nära samarbete med Council for Responsible Nutrition (CRN) i Washington, D.C. och Direct Sales Association (DSA) för att stödja GNLD och våra återförsäljares affärsintressen. Han är även medlem i New York Academy of Sciences och Society of Cosmetic Chemists.

Mr. Millers löpande uppgifter omfattar frågor som påverkar direktförsäljnings- och hälsoproduktsindustrierna, särskilt regler kring påståenden om hälsan, befrämjande av hälsomedvetande, skydd av valfrihet och hjälp för att bevara vår miljö. Han är också mycket väl insatt i de risker våra vattentillgångar utsätts för. Mr. Miller som är en utmärkt talare är känd för sin förmåga att på ett lättbegripligt sätt redogöra för högteknologiskt vetenskapligt material.  
GNLD      GNLD Scientific Advisory Board

En enastående grupp vetenskapsmän, tekniker och produktexperter, GNLDs SAB är det mest aktiva, hängivna, välrenommerade och kvalificerade inom hälso- och friskvårdsindustrin. SAB är dagligen involverat i bokstavligt talad hundratals forskningsprojekt. Resultatet är världsledande produkter som kan hjälpa dig att leva ett hälsosammare och rikare liv!
GNLD är unikt i branschen genom att samla världsledande forskare och vetenskapsmän och skapa ett Scientific Advisory Board.
 
  














Det är väldigt sällan som John Miller är i Sverige, så missa inte detta enastående tillfälle till ett personligt möte och ställa egna frågor. Hans berättar på en lättförståelig engelska så även den som inte jobbar med näring har lätt för att hänga med. Hela föreläsningen tolkas även på svenska.
OBS det är fri entré men anmälan är bindande då vi har få platser. Du anmäler dig genom att maila till mig. Senast tisdag 14 augusti. Fika ingår också utan kostnad. Kom ihåg att ta med talong och lämna vid entrén där du blir ?avprickad?. 

När:  Torsdag 16 augusti 2007                                                      
Var: GNLD center, Flöjelbergsg. 14, Mölndal  kl. 18.30 - ca 20.30-21 Inbjuden av: Carina , Göteborg Team Nilebrink-Styffe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0